“Beland ik terug bij Anderlecht, dan zal ik mijn stinkende best doen”

“Beland ik terug bij Anderlecht, dan zal ik mijn stinkende best doen”

Gepubliceerd: woensdag 13 oktober 2021 om 08:00wo 13-10-2021 om 08:00

Elias Cobbaut is op zijn 23e bezig aan zijn eerste avontuur in het buitenland. De verdediger speelt op huurbasis voor Parma en is er gelukkig in Italië. Toch is wat hem betreft de deur voor RSC Anderlecht niet helemaal gesloten.

Vorig seizoen verdween Cobbaut naar het achterplan in het Lotto Park. Toen de voorbereiding op dit seizoen begon, had de speler meteen door dat hij niet in de plannen van de komende maanden in Brussel paste. Hij ging op zoek naar een oplossing en vond die in Italië. Nu krijgt hij bij Parma tips van niemand minder dan Gianluigi Buffon.

In de Serie B maakt Cobbaut zijn minuten. De competitie ligt hem en bij Parma voelt hij het nodige vertrouwen, maar wat brengt de toekomst voor de huurling? "In het voetbal kan het heel snel gaan. Zoals gezegd: ik heb geen hard feelings", aldus Cobbaut in Het Laatste Nieuws.

Voor Cobbaut is Anderlecht nog geen afgesloten hoofdstuk. "Ik paste er simpelweg niet in de plannen. Beland ik er terug, zal ik mijn uiterste best doen”, aldus de man die nog tot 2023 onder contract ligt in Brussel. Parma heeft wel een aankoopoptie op Cobbaut. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Anderlecht Cobbaut een nieuwe kans geven?

(160 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws