Ronaldo scoort hattrick, Engeland niet voorbij Hongarije, Olsson wint, Sobol niet

12-10-2021 22:45
1

De Europese interlandperiode liep dinsdagavond op z'n einde. Naast Portugal en Engeland, kwamen nog enkele Jupiler Pro League spelers in actie.

Puntendeling op Wembley
De Engelsen speelden op Wembley met een heus A-elftal, maar verslikten zich in Hongarije. Engeland kwam na 24 minuten op achterstand na een penalty van Roland Sallai. In minuut 37 hing John Stones de bordjes weer in evenwicht. Er werd verder niet gescoord, waardoor de Engelsen de kans verkijken om hun leidersplaats verder uit te bouwen.

Drieslag voor Ronaldo
Portugal won dinsdagavond comfortabel van Luxemburg. Onder invloed van Cristiano Ronaldo werd het 5-0 in Lissabon. Na 13 minuten had CR7 al twee strafschoppen omgezet en na 17 minuten moest Union-doelman Anthony Moris zich al voor een derde keer omdraaien. Twintig minuten voor tijd maakte Joao Paulinha er 4-0 van en het was Ronaldo die in het slot van de wedstrijd voor de 5-0 en een hattrick tekende.

Olsson wint, Sobol speelt gelijk
Met Kristoffer Olsson kwam er voor Zweden een JPL-speler in actie. Zweden nam het in eigen huis op tegen Griekenland. Het werd 2-0 in het voordeel van Olsson en co. Eduard Sobol geraakte met zijn Oekraïne niet voorbij het Bosnië & Herzegovina van Smail Prevljak. Olsson en Sobol maakten de negentig minuten vol. Prevljak werd iets voorbij het uur naar de kant gehaald.