'Van de Beek nadert Man United-uitgang: zaakwaarnemer praat met topclub'

'Van de Beek nadert Man United-uitgang: zaakwaarnemer praat met topclub'

12-10-2021 14:10

Donny van de Beek kan rekenen op belangstelling van Juventus. Volgens La Stampa heeft zaakwaarnemer Guido Albers gesproken met de Italiaanse grootmacht.

Onderwerp van gesprek: een mogelijke transfer in januari. Van de Beek komt na een frustrerend debuutseizoen nog steeds niet aan de bak bij Manchester United, waardoor alles wijst op een breuk in de winterse transferperiode. Juventus zou uitkomst kunnen bieden.

De interesse uit Italië is niet compleet nieuw. Als speler van Ajax werd Van de Beek ook aan Juventus gelinkt, terwijl Internazionale eveneens in de markt zou zijn. Volgens La Stampa heeft Juve-bestuurder Federico Cherubini 'contact gemaakt' met Albers, de agent van Van de Beek. Op tafel ligt een huurperiode met optie of verplichting tot koop.

Een vertrek bij Manchester United lijkt de enige manier voor Van de Beek om nog wat van zijn seizoen te maken. De negentienvoudig Oranje-international, die nog niet werd opgeroepen door bondscoach Louis van Gaal, deed pas vijf minuten mee in de Premier League.