De Winter (Juventus) supportert voor één club in ons land: Ging vaak kijken

De Winter (Juventus) supportert voor één club in ons land: "Ging vaak kijken"

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 11:45di 12-10-2021 om 11:45

Op zijn eerste speelminuten bij het A-team van Juventus is het nog wachten, Koni De Winter klopt echter steeds nadrukkelijker op de deur. De verdediger is uiteraard een fervente Juve-supporter, in ons land klopt zijn hart echter voor één club: Antwerp.  

De Winter werd op zijn zestiende weggeplukt bij Zulte Waregem. Niet veel spelers zouden een aanbod van Juventus afwijzen. Ook niet De Winter, de verdediger doorliep er de jeugdreeksen en mag nu wekelijks meetrainen met de A-ploeg. Zijn hart is dan ook zwart-wit, al is de kleur rood nooit ver weg. Zo is De Winter een grote fan van Antwerp.

"Het is de club waarvoor ik supporter, de club van mijn stad ook", laat De Winter optekenen in Het Nieuwsblad. "Ik ging vroeger ook regelmatig kijken, toen speelden ze wel nog in tweede klasse."

Inmiddels is er het één en ander veranderd bij de club. "Dat merk ik ook wanneer ik langs het stadion passeer. Er is heel veel veranderd. Of ze ooit al hebben geïnformeerd naar mij? Niet dat ik weet", aldus De Winter.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws