Nederlanders vol lof over Lang (Club Brugge): Een gewone voetballer kan dit niet

Nederlanders vol lof over Lang (Club Brugge): "Een gewone voetballer kan dit niet"

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 10:42di 12-10-2021 om 10:42

Met een assist en pré-assist was Noa Lang maandag één van de uitblinkers in de 6-0 overwinning van Nederland tegen Gibraltar. Ook de Nederlandse analist Hans Kraay Jr. was onder de indruk van Lang.

Onder andere Rafael van der Vaart en Pierre Van Hooijdonk waren lovend over de sterspeler van Club Brugge. Die lof komt er ook van Kraay Jr. "Hij heeft met name bij Club Brugge laten zien dat hij exceptionele kwaliteiten heeft", gaf Kraay aan bij ESPN.

De analist ziet ook een speciale rol voor Lang bij Oranje. "Niet als echte linksbuiten. Meer als vrije linksbuiten; een tweede nummer tien", klinkt het. "Wat hij ook heeft, en dat hebben alleen de echte aanvallers, is gewoon uit stand beetje provoceren en dan passeren."

Onder andere met zijn pré-assist bij de 2-0 maakte Lang grote indruk. "Dit is iets wat een gewone voetballer niet kan", was hij bijzonder lovend. "Dit maakt niks uit of het Gibraltar is of Spanje of Italië. Een gewone voetballer ziet dit niet en kan het ook niet uitvoeren. Dit is gewoon een echte voetballer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws