De Condé blijft bij Genk, Belgische topclub probeerde hem deze zomer nog te halen

De Condé blijft bij Genk, Belgische topclub probeerde hem deze zomer nog te halen

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 07:31di 12-10-2021 om 07:31

Bij KRC Genk heeft Dimitri De Condé een nieuwe job en meer verantwoordelijkheid gekregen. De voormalige sportief directeur werd Head of Football en tekende daarmee een 'contract voor het leven'. Er was nochtans genoeg interesse in De Condé.

"Ik heb aanbiedingen gekregen van andere clubs, maar KRC Genk is mijn toekomst. Ik wil mijn ambities verwezenlijken binnen deze club", gaf De Condé aan in Het Laatste Nieuws. De sterke man van Genk voelt zich goed bij de Limburgers en wilde dan ook niet vertrekken. Interesse was er de laatste jaren nochtans genoeg.

Zo raakte eerder al bekend dat RSC Anderlecht en Club Brugge in het verleden interesse toonden om De Condé in huis te halen. Zij vingen bot. Het Belang van Limburg weet echter ook dat er afgelopen zomer nog aan de mouw van De Condé getrokken. Deze keer door Royal Antwerp FC.

De Antwerpenaren zochten na het vertrek van Luciano D'Onofrio naar een nieuwe technisch directeur en hadden daarvoor onder andere De Condé in het vizier. Hij koos er echter voor om te blijven bij Genk, waar hij nu 'Head of Football' is geworden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws