De Condé reageert na nieuwe benoeming: KRC Genk is de club van mijn hart

De Condé reageert na nieuwe benoeming: "KRC Genk is de club van mijn hart"

11-10-2021 17:29
3

KRC Genk kwam maandag met het nieuws naar buiten dat Dimitri De Condé 'Head of Football' wordt bij de club. Een nieuwe titel en meer verantwoordelijkheid voor de voormalige sportief directeur. Hij kijkt enorm uit naar de uitdaging. 

Op de officiële kanalen van Genk kwam De Condé al met een eerste reactie na het nieuws. "Racing Genk is een fantastische club én de club van mijn hart – dat is geen geheim", gaf De Condé aan. "Met dit vernieuwde engagement heb ik ook mijn hart gevolgd."

Dat andere clubs interesse toonden, was geen geheim en wordt nu ook bevestigd door De Condé. Toch had hij geen zin in een vertrek. "Hoewel ik de voorbije jaren ook door andere clubs ben benaderd, voel ik me hier gewaardeerd voor wat ik doe en ben trots op wat we in die zes jaar dat ik sportief directeur ben samen hebben gerealiseerd", klinkt het.

Met zijn nieuwe titel krijgt De Condé ook meer verantwoordelijkheid bij de club. "Het is onze missie en ambitie om samen KRC Genk de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen", besluit De Condé.