De Ketelaere maakt ook indruk op Italianen, media vol lof over Club Brugge-pupil

De Ketelaere maakt ook indruk op Italianen, media vol lof over Club Brugge-pupil

Gepubliceerd: maandag 11 oktober 2021 om 15:38ma 11-10-2021 om 15:38

Laatste update: maandag 11 oktober 2021 om 19:15ma 11-10-2021 om 19:15

Charles De Ketelaere toonde zich afgelopen zondag bij de Rode Duivels en was goed voor een doelpunt tegen Italië. Daar kreeg hij flink wat lof voor uit het binnenland, maar ook in het buitenland en meer bepaald Italië zag men De Ketelaere uitblinker.

De youngster van Club Brugge kreeg na zijn partij enkel maar lof van Italiaanse media. 'We horen veel goeds over hem en de koelbloedigheid waarmee hij Donnarumma door de benen speelde, bevestigde dat alleen maar', schreef Calciomercato over de aanvaller. Hij kreeg een 7 op 10 en was volgens het Italiaanse medium samen met Courtois de beste Belg op het veld.

Verder zag men bij La Gazzetta dello Sport dat 'het spelbeeld veranderde' na de inbreng van Kevin De Bruyne en De Ketelaere, hij maakte dan ook flink wat indruk op de roze sportkrant.

Ook bij Corriere dello Sport had men lof voor De Ketelaere, die indruk wist te maken bij zijn invalbeurt. 'De voorsprong voor Italië verlamde de Rode Duivels, die dankzij de inbreng van De Bruyne en De Ketelaere in het laatste halfuur toch terug vuur in hun spel brachten', klonk het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws