Bellamy heeft enkel lof voor aanpak van Anderlecht: Dat betekent heel veel

Bellamy heeft enkel lof voor aanpak van Anderlecht: "Dat betekent heel veel"

10-10-2021 14:30
3

Craig Bellamy nam recent afscheid van RSC Anderlecht om aan zichzelf te werken en tegen een depressie te vechten. Een afscheid dat men bij paars-wit niet had ingepland. Dat weet ook Bellamy, die enkel maar lof heeft voor de aanpak van Anderlecht.

Bellamy woonde in Brussel en zag daardoor zijn familie amper, waardoor hij stilaan weer met een depressie kampte en heimwee had. Hij besloot recent dan ook om te vertrekken bij de club, ook al kon hij nog een contract voor drie seizoenen ondertekenen bij Anderlecht.

"Vinny wist wat er ging komen. Ik had er met hem over gesproken en hij had gezegd dat ze zouden doen wat ze konden om te helpen, maar ze konden niets doen. Ik zei na de match tegen Mechelen tegen Vinny: "Vandaag is een goede dag". We hebben de andere coaches bij elkaar geroepen en ik heb het ze verteld", geeft Bellamy aan bij The Daily Mail.

"Dat was zwaar", gaat Bellamy verder, die de zachte aanpak van Anderlecht ook waardeert. "De sportief directeur van Anderlecht, Peter Verbeke, liet me het contract zien dat ze me aanboden als assistent-trainer en zei dat zolang hij bij de club was, het er nog voor me zou zijn. Hij heeft het in de clubkluis gelegd. Dat betekent ontzettend veel", besluit de voormalige assistent-trainer.