Praet pareert kritiek: Frankrijk kan spelers van 30 miljoen euro thuislaten

Praet pareert kritiek: "Frankrijk kan spelers van 30 miljoen euro thuislaten"

10-10-2021 12:00
4

De Rode Duivels liepen donderdag tegen een pijnlijke nederlaag aan tegen Frankrijk. Zo ging er opnieuw een kans op een prijs in rook op. Dennis Praet plaats het echter in perspectief én gelooft nog in de Duivelse kansen op het WK in Qatar.

Ondanks de mindere reputatie van de Nations League waren de verwachtingen hoog in de Final Four. De nederlaag tegen Frankrijk kwam dan ook hard aan. Ook bij Dennis Praet, al maakt hij wel een kanttekening.

"We dromen allemaal van een trofee maar zo evident is dat niet. Oké, we spelen al lang samen en staan eerste op de FIFA-ranking, maar als je de kern van de Fransen ziet dan overtreft dat de waarde van onze kern", citeert Het Nieuwsblad de Rode Duivel. "Frankrijk kan spelers thuis laten met een marktwaarde boven de 30 miljoen euro."

Toch gelooft Praet nog volop in de kansen van ons land in Qatar. "Ga er niet zomaar van uit, maar het kan zeker. Van deze lichting zal er niemand voor dat WK nog afhaken. Er zal misschien ook wat minder druk zijn op ons. Dat kan helpen", aldus Praet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie