Duivels gaan voor derde stek in Nations League: 'Met Batshuayi en Saelemaekers'

Duivels gaan voor derde stek in Nations League: 'Met Batshuayi en Saelemaekers'

10-10-2021 10:19 Laatste update: 10:31
8

Na de monumentale ontgoocheling tegen Frankrijk spelen de Rode Duivels zondagmiddag een overbodige troostfinale tegen gastland Italië op de Nations League. Na het vertrek van onder meer Eden Hazard en Romelu Lukaku moet Roberto Martinez hoe dan ook ingrijpen. Michy Batshuayi en Alexis Saelemaekers zouden de vervangers van dienst zijn.

Volgens Het Belang van Limburg komt dat duo zondag aan de aftrap in Turijn, ter vervanging van het eerder genoemde duo. Daarnaast mag ook Hans Vanaken zich opmaken voor een basisplek. Youri Tielemans verdwijnt naar de bank na een mindere prestatie tegen de Fransen. Voor het overige verschijnen dezelfde acht namen aan de aftrap, waarbij Carrasco dan doorschuift naar de plek van Hazard.

Vermoedelijke opstelling Rode Duivels: Courtois - Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Saelemaekers, Witsel, Vanaken, Castagne - De Bruyne, Carrasco - Batshuayi

Die opstelling is nog niet bevestigd, maar het Twitter-kanaal van de Rode Duivels lijkt wel een bevestiging te geven. Zondagochtend verscheen daar een bericht met 'Laat ons die derde plek pakken!'. In de bijgevoegde foto prijken Denayer, Batshuayi en Saelemaekers. Aangezien het account van de Rode Duivels zowat altijd een afbeelding post van de basisspelers bij een wedstrijd, valt het dus te verwachten dat dat trio zeker aan de aftrap komt.