Donkere onweerswolken: Vrees dat we de allerbeste Hazard nooit meer gaan zien

Donkere onweerswolken: "Vrees dat we de allerbeste Hazard nooit meer gaan zien"

Gepubliceerd: zaterdag 9 oktober 2021 om 23:02za 09-10-2021 om 23:02

Ook Eden Hazard kon de Rode Duivels niet van een enorme kater behoeden tegen Frankrijk. De technicus startte wel in de basis in Turijn, maar kon geen noemenswaardige potten breken. Bovendien blijkt hij nu nog maar eens geblesseerd. Eddy Snelders ziet het vervolg van zijn loopbaan somber in.

Op zijn 30e lijkt de carrière van Hazard maar niet uit de neerwaartse spiraal te geraken. "Ik vrees dat we de allerbeste Hazard nooit meer gaan zien", is Snelders even eerlijk als hard bij Sportwereld. Over zijn typsiche versnelling van bij zijn allerbeste Chelsea-periode beschikt hij niet meer, "waardoor Eden telkens op gelijke hoogte begint als zijn bewaker", merkt Snelders op. Daarom geraakt Hazard minder langs zijn tegenstander dan voordien.

Daarnaast blijft de dribbelaar natuurlijk niet eeuwig jong. Daar komt dan nog eens de mentale druk bij halen. "Ik kan me voorstellen dat dit psychologisch begint te wegen", denkt Snelders. Hoewel Hazard zich van nature niet al te veel druk oplegt, zullen de vele negatieve analyses hem ook wel raken. "Hij is een van de grootste miskopen uit de clubgeschiedenis", vat Snelders het weinig verhullend samen.

Inmiddels heeft Hazard de selectie van de Rode Duivels nog maar eens moeten verlaten. Bondscoach Roberto Martinez wilde niet al te diep in zijn kaarten laten kijken, maar waarschijnlijk heeft zijn aanvaller toch een behoorlijk stevige blessure opgelopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws