Als een club van de grootte van Anderlecht komt, met die geschiedenis ...

"Als een club van de grootte van Anderlecht komt, met die geschiedenis ..."

Gepubliceerd: zaterdag 9 oktober 2021 om 22:01za 09-10-2021 om 22:01

Na een seizoen lang zoeken heeft Vincent Kompany eindelijk zowat een vaste basisploeg gevonden bij RSC Anderlecht. Op het middenveld krijgt Josh Cullen geregeld zijn kans als stofzuiger, al heeft de Ier ook behoorlijk goede voeten. Ruim een jaar terug kwam hij verrassend genoeg over van West Ham United.

Een traditieclub uit de Premier League inruilen voor de Jupiler Pro League, alledaags is het allerminst. Cullen had er echter een goede reden voor. "Als je een club van de grootte van Anderlecht hebt, met die geschiedenis en ambitie, dan was het een aanbieding die me erg aantrok en die eerlijk gezegd te goed was om te laten liggen", klinkt de controleur vol lof bij talkSPORT.

Bovendien beseft Cullen dat de Belgische competitie de voorbije jaren een springplank naar een mooie club in het buitenland is gebleken. Meer dan een jaar na zijn overstap heeft hij nog geen seconde spijt gehad van zijn keuze. "Het wond me op, het bracht mijn hart op hol en ik keek echt uit naar de uitdaging hier", laat Cullen nog optekenen. Dat gevoel is duidelijk ongewijzigd gebleven. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws