Live-discussie: Rode Duivels doen het zonder Hazard, Lukaku én De Bruyne

Live-discussie: Rode Duivels doen het zonder Hazard, Lukaku én De Bruyne

10-10-2021 13:57 Laatste update: 14:12
54

De Rode Duivels nemen het in de kleine finale op tegen Italië. De teleurstelling was groot na de verloren halve finale tegen Frankrijk. Kunnen de manschappen van Roberto Martinez zich herpakken?

Italië ging in de halve finale onderuit tegen Spanje. Leonardo Bonucci kreeg al in de eerste helft rood en de Italianen wisten dat het moeilijk ging worden. Roberto Mancini en co schakelden overigens de Rode Duivels uit in de kwartfinale van het EK.

Opstelling Italië: Donnarumma, Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Emerson, Barella, Locatelli, Pellegrini, Berardi, Raspadori, Chiesa

Kunnen de Rode Duivels zich nog opladen voor de kleine finale van de Nations League. Het werd weer een net niet verhaal tegen de Fransen, maar Martinez hoopt dat zijn manschappen zich kunnen herpakken. Eden Hazard is alvast terug naar Madrid en ook Romelu Lukaku is huiswaarts getrokken.

In de opstelling zien we het duo dus niet, maar ook geen Kevin De Bruyne. Hij begint op de bank. Hans Vanaken, Alexis Saelemaekers en Michy Batshuayi krijgen wel de kans om zich te tonen.

Opstelling België: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen (C); Saelemaekers, Witsel, Tielemans, Castagne; Vanaken, Batshuayi, Carrasco