UPDATE: Franse kwelduivel van Rode Duivels test ook positief op corona

UPDATE: Franse kwelduivel van Rode Duivels test ook positief op corona

09-10-2021 13:13 Laatste update: 09-10-2021 13:13
0

Frankrijk moet het tijdens de Nations League-finale tegen Spanje stellen zonder Adrien Rabiot. De middenvelder van Juventus heeft positief getest op het coronavirus en is in isolatie gegaan na de wedstrijd tegen de Rode Duivels.

'Rabiot zal niet meespelen in de finale van de Nations League tegen Spanje. Hij heeft positief getest op het coronavirus', meldt de Franse bond daags voor de finale. Frankrijk bereidt zich zodoende met 21 spelers voor op de finale. Volgens de reglementen mag er tijdens het eindtoernooi van de Nations League geen vervanger worden opgeroepen.

Het gemis van Rabiot is een aderlating voor bondscoach Didier Deschamps. In de halve finale tegen de Rode Duivels begon Rabiot vanaf de aftrap en speelde hij 75 minuten mee. Frankrijk boog een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege. Theo Hernández tekende vlak voor tijd voor de beslissende treffer. Zondagavond spelen Spanje en Frankrijk tegen elkaar in de finale van de Nations League. 

Update: Na Adrien Rabiot heeft ook Theo Hernandez positief getest op corona, dat laat zijn club AC Milan weten in een officieel statement. De Fransman scoorde het winnende doelpunt tegen de Rode Duivels in de halve finale van de Nations League (3-2, red.).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie