Lukaku heeft geen last meer en verschijnt op trainingsveld van Chelsea

Lukaku heeft geen last meer en verschijnt op trainingsveld van Chelsea

Gepubliceerd: zaterdag 9 oktober 2021 om 12:26za 09-10-2021 om 12:26

Laatste update: vrijdag 15 oktober 2021 om 08:13vr 15-10-2021 om 08:13

De Rode Duivels trainden een laatste keer in het Juventus-stadion voor de kleine finale van de Nations League tegen Italië. Het Nieuwsblad meldt dat Romelu Lukaku afwezig was.

Eden Hazard en Thomas Foket zijn al naar buis getrokken, maar ook Romelu Lukaku was niet aanwezig op de training. Het kan echter zijn dat de aanvaller van Chelsea ervoor heeft gekozen om individueel te trainen zoals wel vaker het geval is.

De andere internationals waren wel aanwezig. Alexis Saelemaekers, Hans Vanaken en Dedryck Boyata worden aan de aftrap verwacht. De sfeer in het kamp van de Rode Duivels is naar verluidt relax. Het drama tegen Frankrijk zindert ongetwijfeld nog wel na.

Update: De Rode Duivels zullen het tegen Italië zonder Lukaku moeten doen. De aanvaller heeft het trainingskamp verlaten en is dus niet klaar voor de wedstrijd. Dat meldt de KBVB.

Update: Romelu Lukaku speelde niet in de wedstrijd tegen Italië met de Rode Duivels, maar de aanvaller lijkt alweer fit om dit weekend met Chelsea tegen Brentford te spelen. Lukaku verscheen alweer op het trainingsveld en leek geen last meer te hebben van vermoeidheid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws