Theate maakt grote indruk bij Bologna: Kan de absolute top halen

Theate maakt grote indruk bij Bologna: "Kan de absolute top halen"

Gepubliceerd: zaterdag 9 oktober 2021 om 09:14za 09-10-2021 om 09:14

Athur Theate heeft zijn eerste selectie bij de Rode Duivels beet en mag mogelijk hopen op een kans bij de nationale ploeg. Voor de 21-jarige verdediger gaat het snel. Vorig seizoen nog aan de bak bij KV Oostende, maar nu maakt hij indruk bij het Italiaanse Bologna.

Theate krijgt steeds meer minuten bij de Italiaanse ploeg en was in een 3-0 overwinning tegen Lazio nog goed voor een doelpunt én een assist. Het gaat hem voor de wind bij Bologna en in Italië is men ook onder de indruk van de verdediger.

Makelaar Silvio Pagliari weet dat ook Keulen en Rennes aan Theate dachten, maar dat hij koos voor Bologna. "Hij moet nu gewoon zijn voeten op de grond houden en progressie blijven maken. Hij kan de top halen en dat hadden ze bij Bologna al lang gezien", klinkt het bij GrandHotelCalciomercato.

De 21-jarige Theate zit inmiddels aan drie partijen voor Bologna, waarin hij goed was voor twee doelpunten en één assist. Bij de Italiaanse club moet hij de concurrentie aangaan met onder andere Kevin Bonifazi en Adama Soumaoro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws