'Terki naar B-kern van RWDM na akkefietje met trainer, middenvelder wil transfer'

'Terki naar B-kern van RWDM na akkefietje met trainer, middenvelder wil transfer'

07-10-2021 22:58

RWDM is goed begonnen aan het nieuwe seizoen, maar de supporters van de Brusselse club vragen zich al even af waar Mehdi Terki gebleven is. Daar heeft RWDM nu een antwoord op gegeven.

Terki begon nog als basispion aan het seizoen, maar verkommert inmiddels al enkele weken in de B-kern. Een uitgebreide reden voor die verwijzing naar de B-kern kwam er echter niet. 'Om disciplinaire redenen traint Terki tot nader order met de B-ploeg', maakte de club er zich vanaf met een korte mededeling.

Naar de reden is het dus gissen, al denkt men bij Het Laatste Nieuws dat het weleens zou kunnen gaan om de kritiek van Terki. Na de nederlaag tegen Lierse Kempenzonen en zijn begin op de bank in die wedstrijd uitte hij kritiek op de keuzes van de trainer van RWDM. Die kritiek werd blijkbaar niet geaccepteerd, waardoor Terki nu in de B-kern zit.

Inmiddels zou Terki met voorzitter Thierry Dailly al gesproken hebben over een vertrek bij de club. Hij wil zo snel mogelijk andere oorden opzoeken, maar moet tot de wintertransferperiode zijn conditie dus wel onderhouden bij de tweede ploeg.