Opvallend: 'Overbodige Liverpool-aanvaller Origi wordt gelinkt aan Barcelona'

Opvallend: 'Overbodige Liverpool-aanvaller Origi wordt gelinkt aan Barcelona'

07-10-2021 21:43
2

Divock Origi zit al even in een sukkelstraatje bij Liverpool FC en weet zich maar niet in de basis te spelen. De kans dat hij binnenkort vertrekt bij The Reds is dan ook bijzonder groot. Nu wordt onze landgenoot plots gelinkt aan FC Barcelona.

De Spaanse grootmacht is bezig aan een miserabel seizoen en zit met serieuze financiële problemen. De cijfers kleuren bloedrood, waardoor men bij Barcelona inventief moet omgaan met het geld. Toch blijft de club speuren naar versterkingen en nu is ook de naam van Origi in de lijst met mogelijke aanwinsten gezet.

Volgens Esport3 is men bij Barcelona nog op zoek naar een nieuwe spits. Origi is één van de namen die wordt genoemd en kan deze winter al de stap richting Spanje zetten. De aanvaller wordt ook dit seizoen amper gebruikt bij Liverpool en heeft een aflopend contract bij de Engelse club. Origi mag dan ook voor een lage som vertrekken.

Origi komt al sinds 2014 uit voor Liverpool, maar wist zich nooit echt in de basis te spelen. Hij speelde in totaal 161 wedstrijden voor de club, waarvan voornamelijk invalbeurten. Daarin was hij goed voor 36 doelpunten en zestien assists.