Cercle wint van Vlap, Antwerp te sterk voor Waasland-Beveren

07-10-2021 18:15
2

We zitten momenteel in een interlandbreak dus heel wat ploegen hebben van de korte rustperiode gebruik gemaakt om een oefenpartij te organiseren. Ook Cercle Brugge en Royal Antwerp FC, die hun oefenpartij wisten te winnen.

Cercle Brugge heeft het moeilijk in de eigen competitie, maar de oefenwedstrijd tegen FC Twente (de nummer zes in de Eredivisie) werd wel gewonnen. Groen-Zwart won met 0-1 van de ploeg van Michel Vlap na een doelpunt van Raux-Yao. Hij bracht de vereniging in de tweede helft op voorsprong.

Ook Antwerp kwam in actie en werkte een wedstrijd af tegen tweedeklasser Waasland-Beveren. The Great Old wist ook met het kleinste verschil te winnen en haalde het met 1-0 van de nummer twee in Eerste Klasse B. Michel-Ange Balikwisha scoorde net voor rust het enige doelpunt van de partij.