Tielemans blijft rustig onder titanenstrijd: Ben niet bezig met die rivaliteit

Tielemans blijft rustig onder titanenstrijd: "Ben niet bezig met die rivaliteit"

Gepubliceerd: donderdag 7 oktober 2021 om 11:30do 07-10-2021 om 11:30

Donderdagavond nemen de Rode Duivels het op tegen Frankrijk in wat zich aanbiedt als een absolute voetbalkraker. Ons land heeft nog een eitje te pellen met de Fransen na de pijnlijke WK-uitschakeling, Youri Tielemans focust zich echter enkel op het heden.

De nederlaag tegen de Fransmannen op het WK in Rusland ligt in ons land nog bij elke voetballiefhebber op de maag. In de Nations League kan dan ook het één en ander worden rechtgezet. Tielemans wil de rivaliteit echter niet extra aanwakkeren.

"Ik ben niet echt bezig met die rivaliteit. Persoonlijk ben ik hier om te voetballen. Zij wonnen de vorige wedstrijd, hopelijk is het deze keer aan ons", citeert Het laatste Nieuws de middenvelder. "Het was inderdaad een ontgoochelende nederlaag de laatste keer, het kwam aan op één hoekschop. We weten wat ons nu te doen staat, details zullen doorslaggevend zijn."

Tielemans ziet alvast één belangrijk voordeel voor de Rode Duivels. "Ngolo kante is er niet bij. Dat scheelt toch wel. Zonder Kante is Frankrijk een andere ploeg", aldus de Rode Duivel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws