Vandenbempt waarschuwt Rode Duivel: 'Hij moet iets laten zien'

Vandenbempt waarschuwt Rode Duivel: 'Hij moet iets laten zien'

Gepubliceerd: donderdag 7 oktober 2021 om 12:15do 07-10-2021 om 12:15

De Rode Duivels spelen donderdagavond tegen Frankrijk. Peter Vandenbempt hoopt op een topprestatie, vooral dan van Youri Tielemans. Hij is voor Vandenbempt één van de onzekere factoren.

Bij de Rode Duivels zijn er wel meerdere vraagtekens. 'Hoe zit het met Eden Hazard? En uiteraard de nooddefensie. Ook Youri Tielemans moet iets laten zien. Zijn EK was toch een tegenvaller en bij Leicester loopt het momenteel moeilijk. Voor Tielemans zou het welgekomen zijn om nog eens zijn beste niveau te halen in een interland', aldus Vandenbempt bij Sporza.

Volgens Vandenbempt staat er tegen Frankrijk veel op het spel. 'Ook al vindt de bondscoach van niet: de Belgen hebben toch iets goed te maken. Je voelt dat de ontgoocheling van het EK er nog altijd hangt. Het was al de tweede keer dat de verwachtingen tegen een sterk land niet waargemaakt werden. Dit is een kans om het vertrouwen te herstellen in de nationale ploeg en de bondscoach.'

Tielemans zou volgens de kranten wel degelijk in de basis staan tegen Frankrijk. Hij staat samen met Witsel, Carrasco en Castagne op het middenveld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Stoot België door tegen Frankrijk?

Ja
38%
Nee
62%
(208 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws