Mancini na mislopen van finale: We hebben een goede tweede helft gespeeld

Mancini na mislopen van finale: "We hebben een goede tweede helft gespeeld"

06-10-2021 23:45 Laatste update: 23:50
1

Na 37 ongeslagen wedstrijden moet het Italië van Roberto Mancini uiteindelijk haar meerdere erkennen. In Milaan verloor La Squadra Azzura met 1-2 van Spanje. Italië loopt daardoor de Nations League-finale mis en daar blikt Mancini op terug.

"De eerste helft had gerust op 1-1 kunnen eindigen", aldus Mancini wiens ploeg de rust introk met een 0-2-achterstand. De Italianen moesten na het tweede geel van Bonucci na 42 minuten ook met tien verder. Mancini vindt dat zijn ploeg goed was in de tweede helft. "We hebben gescoord en niet geïncasseerd met tien man, dat is een goede prestatie", laat Mancini optekenen, zo schrijft La Dernière Heure.

Mancini en de zijnen zullen het zondag in de troostfinale opnemen tegen de verliezer van België-Frankrijk. Die wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Juventus in Turijn.