Bouwvergunning voor Club, reactie Cercle Brugge: 'Kijken wat we kunnen ondernemen'

Bouwvergunning voor Club, reactie Cercle Brugge: 'Kijken wat we kunnen ondernemen'

Gepubliceerd: woensdag 6 oktober 2021 om 17:20wo 06-10-2021 om 17:20

Club Brugge mag stilaan meer dan enkel dromen over een nieuw stadion. De Vlaamse Overheid kende immers een bouwvergunning toe voor een nieuwe thuishaven van Blauw-Zwart. Ondertussen heeft Cercle Brugge gereageerd op het nieuws.

Momneteel delen Club Brugge en Cercle Brugge nog een stadion. Dat zal in de toekomst niet meer het geval zijn. Cercle reageert nu kort op het feit dat Club Brugge op het punt staat het Jan Breydelstadion te verlaten. 'Cercle Brugge nam vandaag kennis van de beslissing van de Vlaamse Overheid over de toekenning van een bouwvergunning aan Club Brugge voor een nieuw voetbalstadion op de Olympiasite', klinkt het.

Kijken naar volgende stappen
'De voorbije weken voerde Cercle Brugge constructieve gesprekken met zowel het stadsbestuur als de Vlaamse Overheid waarbij een definitieve oplossing voor alle betrokken partijen het uitgangspunt moet blijven. Cercle Brugge bekijkt dan ook welke stappen het verder zal ondernemen', stelt Cercle Brugge nog.

Cercle Brugge wil zelf ook een nieuw stadion bouwen. Nu moeilijk doen over de nieuwe thuishaven van Club Brugge lijkt niet meteen het beste idee. Club Brugge lijkt immers op de steun van de Vlaamse Overheid en de stad Brugge te mogen rekenen. Cercle Brugge heeft die instanties ook nodig om een nieuw stadion van circa 10.000 plaatsen te bouwen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws