Ministers ondertekenen vergunning nieuw stadion Club Brugge: “Een lijdensweg”

Ministers ondertekenen vergunning nieuw stadion Club Brugge: “Een lijdensweg”

Gepubliceerd: woensdag 6 oktober 2021 om 15:13wo 06-10-2021 om 15:13

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir heeft de omgevingsvergunning getekend voor het nieuwe stadion van Club Brugge. Er kan nog wel beroep worden aangetekend.

“Eindelijk! Eindelijk, na een lijdensweg van vijftien jaar, is er groen licht voor de vergunning voor het stadion van Club Brugge”, wordt Demir geciteerd door Het Nieuwsblad. “Zowel voor de voetbalwereld als voor de stad Brugge is dit goed nieuws. Maar ik wil wel benadrukken dat we ook nog altijd een oplossing willen voor Cercle Brugge. We gaan de supporters van Cercle – een zeer sympathieke ploeg – niet in de steek laten.”

Nu moet er een oplossing worden gevonden voor Cercle Brugge. Het dossier aan de Blankenbergsesteenweg zit vast. “Als je fan bent van het Brugse voetbal, is het heel delicaat om een oplossing te hebben voor Club als je geen oplossing hebt voor Cercle. Ik ging vroeger met mijn papa naar Cercle kijken toen het nog in een apart stadion speelde, nadien gingen ze met Club in één stadion spelen, maar nu willen ze opnieuw apart gaan. Het is afwachten, maar de toekomst van Cercle kan ook op korte termijn gegarandeerd worden”, zegt Hilde Crevits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws