Speler Van De Maand: wie wint het pleit van de maand september?

Speler Van De Maand: wie wint het pleit van de maand september?

06-10-2021 19:00
3

Ook in september zoeken we weer naar de beste speler van de maand. Wie volgt Junya Ito op, de winnaar van augustus? Wij selecteerden de volgende vijf namen. 

Paul Onuachu (KRC Genk)
In augustus kwam Onuachu niet helemaal op gang, maar de Nigeriaan is in een mum van tijd weer belangrijk geworden voor KRC Genk. Hij scoorde onder meer een hattrick tegen Seraing en zit inmiddels weer aan negen goals in de competitie. Michael Frey, die er inmiddels wel twaalf heeft, zal nog moeten uitkijken.

Taylor Harwood-Bellis (Anderlecht)
Bij Anderlecht moest Wesley Hoedt de leider van de defensie worden, maar Harwood-Bellis overvleugelt hem momenteel. De huurling van Manchester City maakt indruk met zijn snelheid, timing en uitvoetballend vermogen. Helaas voor Anderlecht heeft het geen aankoopoptie bedongen.

Charles De Ketelaere (Club Brugge)
De Ketelaere speelde niet best tegen Anderlecht, maar was verder subliem in september. Zowel in de Jupiler Pro League als in de Champions League maakte hij brokken op zijn beste positie: die van centrumspits. Waar is de tijd dat De Ketelaere nog moest depanneren als linksachter bij Club?

Arnaud Bodart (Standard)
Bij Standard valt er de laatste weken bijzonder weinig te vieren, maar raar genoeg zou het zonder Bodart nog een pak erger zijn. Hij staat al weken in een schietkraam en blijft één van de zeldzame lichtpunten. Hij verdient ook wel een betere ploeg voor zich.

Michael Frey (Antwerp)
Wie kan er om de topschutter heen? Niemand, zeker omdat hij in bijna elke match het verschil maakt voor Antwerp. Afgelopen weekend maakte hij nog het enige doelpunt tegen KAA Gent. Bij de komst van de Zwitser waren er twijfels, maar zijn goals bij Waasland-Beveren waren duidelijk géén toeval. Vraagt er iemand nog om Dieumerci Mbokani bij Antwerp?