Belgische clubs reageren op aantijgingen: “Niets te maken met Veljkovic”

Belgische clubs reageren op aantijgingen: “Niets te maken met Veljkovic”

Gepubliceerd: woensdag 6 oktober 2021 om 09:44wo 06-10-2021 om 09:44

Laatste update: woensdag 6 oktober 2021 om 09:56wo 06-10-2021 om 09:56

Verschillende Belgische clubs worden geviseerd nadat de boekhouding van makelaar Dejan Veljkovic naar buiten werd gebracht. Het Nieuwsblad vroeg een reactie van de genoemde clubs.

Bij KAA Gent reageerde Michel Louwagie: “Nooit! Nooit heb ik met Veljkovic met valse contracten gewerkt. Ik heb overigens maar één transfer met hem gedaan: Zukanovic eind 2012 van Kortrijk naar Gent en in 2014 verkocht aan Chievo in Italië. Alles is daar correct verlopen. Dat is het enige contract dat ze we hadden, want de man lag me niet.”

Ook bij Anderlecht weet men van toeten of blazen. “Wij zijn niet op de hoogte van die lijst of de oorsprong ervan. Dat is logisch, aangezien het gerecht het onderzoek nog aan het afronden is. Hoe dan ook heeft het huidige management helemaal niets te maken met de beschuldigingen”, aldus Anderlecht-woordvoerder Mathias Declercq.

Club Brugge stuurt dan weer aan op de reactie die het gaf in 2018. “Club Brugge benadrukt op geen enkele manier en met niemand mee te werken om welke financiële of fiscale constructie dan ook op te zetten”, was toen de reactie.

Waasland-Beveren en KV Kortrijk wensten niet te reageren, net zoals Standard Luik en KV Mechelen. STVV heeft een "gerust gemoed" en OHL wacht af: “Wij wachten met reageren tot het gerecht communiceert. Op dit moment hebben we er geen zicht op waar het over gaat”, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws