Vossen over Operatie Propere Handen: “Ik schrok toch wat, nooit iets opgevallen”

Vossen over Operatie Propere Handen: “Ik schrok toch wat, nooit iets opgevallen”

06-10-2021 09:13
3

Operatie Propere Handen brengt veel teweeg. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat Jelle Vossen zich uit over de aantijgingen die nu naar buiten komen. De aanvaller speelde in het seizoen 2013/2014 bij KRC Genk.

Er worden vragen gesteld over het kampioenschap van dat jaar. “Het is een vreemd iets. Ik vond het raar om te horen. Ik moest het opzoeken, of ik effectief die duels tegen Anderlecht en Club Brugge speelde. Ik schrok toch wat. Als aanvoerder zag of voelde ik daar nooit iets abnormaals. Eigenlijk zou ik ze nog eens willen terugzien, om te beoordelen of daar echt iets verdachts is gebeurd. Mij is alleszins nooit iets opgevallen.”

Vossen heeft nooit een soort van matchfixing meegemaakt. “Het is ook lang geleden, anders zou ik het me snel herinneren, denk ik. Ik maakte het in mijn profloopbaan nooit mee dat een trainer, directeur of makelaar ons aangaf dat een partij niet zo belangrijk was. Ik ben heel benieuwd naar de afloop. Indien er toch iets gebeurde, moet dat bestraft worden. Er mag rivaliteit en strijd zijn, maar altijd op een eerlijke manier.”