Rode Duivels krijgen vocale steun in queeste voor eindzege in de Nations League

Rode Duivels krijgen vocale steun in queeste voor eindzege in de Nations League

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 22:26di 05-10-2021 om 22:26

De Rode Duivels krijgen deze week nog maar eens een kans om zilverwerk te veroveren. Hoewel het niet om het prestige van een EK of WK gaat, zullen ze er ongetwijfeld gebrand op zijn om de UEFA Nations League in de wacht te slepen. Daar willen een heleboel Belgen graag bij zijn.

In totaal zullen zo'n tweeduizend Belgische supporters de oversteek maken naar Italië, waar de Final Four van de Nations League vanaf woensdag plaatsvindt. Dat heeft de KBVB bevestigd aan nieuwsagentschap Belga. Overigens hadden er nog meer Belgische fans kunnen afreizen naar de laars. Elk land heeft namelijk de beschikking gekregen over drieduizend kaartjes. De nationale voetbalbonden mochten die allemaal uitdelen. Dat is in ons geval dus niet helemaal gelukt. 

Het gastland en Spanje krijgen de eer om het eindtoernooi te openen, waarna België en Frankrijk donderdagavond strijden om het tweede finaleticket. Eerst treden de Rode Duivels aan in het Juventus Stadium in Turijn. Als de ontmoeting met onze zuiderburen beter afloopt dan op het WK 2018, strijden de troepen van Roberto Martinez zondag om 20u45 om de tweede Nations-League-trofee in de geschiedenis in San Siro. Gaan de Belgen ten onder tegen Frankrijk, dan wacht nog een troostfinale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws