Breaking news

'KV Oostende denkt aan Bosnisch bondscoach bij mogelijk vertrek van Blessin'

PSG-directeur is kwaad op Real Madrid: We kunnen dit niet accepteren

PSG-directeur is kwaad op Real Madrid: "We kunnen dit niet accepteren"

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 20:30di 05-10-2021 om 20:30

Real Madrid kan zich als het aan Paris Saint-Germain directeur Leonardo ligt maar beter even koest houden. Florentino Pérez, voorzitter van Real Madrid, prikkelde de Franse en Spaanse media met een kort, maar krachtige quote over Kylian Mbappé.

"Laten we hopen dat de situatie voor 1 januari is opgelost", zei Pérez over de toekomst van Mbappé. Daarmee insinueerde hij dat Real Madrid snel een nieuwe poging voor de Franse superster gaat doen, al nuanceerde hij die uitspraken daarna.

Leonardo is niet blij met zijn Spaanse collega. "Dit is een nieuw voorbeeld van een gebrek aan respect voor zowel PSG als voor Kylian. In dezelfde week spreekt een speler van Real Madrid (Benzema, red.), de trainer van Real Madrid en de voorzitter van Real Madrid over Kylian alsof hij al bij hun speelt. Ik herhaal: dit is een gebrek aan respect. Dat kunnen we niet accepteren", zegt hij in L'Équipe. "Het moet nu stoppen."

Mbappé heeft bij PSG nog een contract tot het einde van dit seizoen. Real Madrid bood afgelopen zomer twee keer op hem, maar kreeg twee keer nul op het rekest.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws