Veljkovic opnieuw makelaar na Propere Handen? “Hij kan met proper geweten starten”

Veljkovic opnieuw makelaar na Propere Handen? “Hij kan met proper geweten starten”

05-10-2021 15:15 Laatste update: 15:57
17

Dejan Veljkovic fungeert als spijtoptant in Operatie Propere Handen. De advocaat van de veelbesproken makelaar, Kris Luyckx, sluit niet uit dat hij nog als makelaar aan de slag zal gaan.

Het zal moeilijk zijn om in de Belgische voetbalwereld actief te blijven. “Omdat hij met zijn statuut van spijtoptant als enige gepraat heeft, van vele tientallen mensen die in dit dossier mogelijk boter op het hoofd hebben, maakt dat het voor hem moeilijker om in de Belgische voetbalwereld nog actief te zijn.”

Toch sluit Luyckx niet uit dat zijn cliënt zijn oude job weer oppikt. “Maar ik denk wel dat hij met een proper geweten opnieuw kan starten. Hopelijk zal de goegemeente daar even vergevingsgezind mee omgaan als rechtbanken en procureurs zijn samenwerking op prijs hebben gesteld”, citeert Het Laatste Nieuws.

Veljkovic kan weer vanaf nul starten. “Eén ding zeker: hij heeft alles verteld wat hij te vertellen had, hij zal inderdaad geen of weinig goeie vrienden gemaakt hebben, maar als er nu iemand is die zuiver op de graat is nu en het zich niet kan veroorloven om nog een voet verkeerd te zetten of een vals contract op te stellen, is hij het wel."

De kans zit er dus in dat de makelaar weer aan de slag kan gaan. "In die optiek hoop ik dat hij misschien in de toekomst, en misschien is het ijdele hoop, weer het vertrouwen zal krijgen van een aantal mensen die het in de voetballerij goed voor hebben.”