Leermeester Ferguson kraakt keuze van Solskjaer om Ronaldo te passeren

Leermeester Ferguson kraakt keuze van Solskjaer om Ronaldo te passeren

05-10-2021 21:00

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer ziet de druk op zijn positie toenemen. De Engelse media smullen nu ook nog eens van uitspraken van Sir Alex Ferguson, die de keuze van de Noor om Cristiano Ronaldo te passeren bekritiseert.

Solskjaer koos ervoor om onder meer Ronaldo en Paul Pogba rust te gunnen tijdens het 1-1 gelijkspel met Everton in de Premier League. Hoewel de Portugees nog wel inviel, kan Ferguson weinig begrip opbrengen voor de keuze van zijn voormalige pupil. Op Twitter gaan beelden rond van een gesprek van de Schot met voormalig MMA-vechter Khabib Nurmagomedov in de directors lounge van Old Trafford.

"Ik denk ook dat toen ze zagen dat Ronaldo niet zou spelen…", begint Ferguson, voordat de Rus de voormalig topmanager interrumpeert: "Maar hij viel wel in." Ferguson reageert vervolgens: "Uiteraard, maar je moet altijd met je beste spelers beginnen." De kritiek van Ferguson is opvallend, aangezien Solskjaer al meermaals aangaf dat hij regelmatig advies in wint bij zijn voormalig trainer.

Ronaldo verliet na de remise gefrustreerd het veld, zo was al te zien op beelden van BT Sport.