Lukaku geniet van de Rode Duivels: Zoals in een snoepwinkel

Lukaku geniet van de Rode Duivels: "Zoals in een snoepwinkel"

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 11:15di 05-10-2021 om 11:15

Romelu Lukaku moet ook in deze interlandbreak voor de goals zorgen bij de Rode Duivels. In een gesprek met UEFA.com geeft hij aan dat hij erg geniet van spelen met de nationale ploeg, ook al door de geweldige aanvoer. 

In 100 wedstrijden zit Lukaku al aan 67 goals. "Eens ik mijn plaats gevonden had, wist ik dat ik kansen zou krijgen te scoren en dat de andere spelers mij die kansen zouden geven. En de anderen begonnen ook te scoren: Eden (Hazard), Kevin (De Bruyne), Dries (Mertens). Dat deed me beseffen dat we voorin topkwaliteit hebben. Voor mij is dat alsof ik in een snoepwinkel rondloop. Ik kan constant goals maken."

Lukaku wordt bij de Rode Duivels ook goed gebruikt. "Door mijn lichaamsbouw denkt iedereen dat ik een soort van targetman ben, die gewoon de bal bijhoudt en goals scoort. Maar ik heb zo nooit gespeeld en haat dat. Mijn grootste sterkte is dat ik gevaarlijk ben als ik mijn gezicht naar de goal heb, want dan maak ik zelden verkeerde keuzes. De reden waarom ik zoveel scoor is dat ik een beetje van alles kan", besluit Lukaku.

Bij Chelsea scoorde Lukaku dit seizoen al vier doelpunten, maar in de laatste vier matchen kwam hij niet tot scoren. Hopelijk kan hij donderdag de ban breken tegen Frankrijk in de Nations League. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws