Update: Dan toch geen ontslag voor Dury bij Essevee

Update: Dan toch geen ontslag voor Dury bij Essevee

Gepubliceerd: dinsdag 5 oktober 2021 om 07:00di 05-10-2021 om 07:00

Laatste update: maandag 11 oktober 2021 om 20:49ma 11-10-2021 om 20:49

Zulte Waregem ging met 5-1 onderuit op het veld van Seraing en zit in crisis. Volgens Het Nieuwsblad moeten coach Francky Dury en CEO Eddy Cordier vrezen voor hun job.

Er werd een speciale Raad van Bestuur bijeengeroepen om de toekomst van Dury en Cordier te bespreken. De supporters uiten al een tijdje hun ongenoegen over de prestaties van Essevee. Na de pandoering tegen promovendus Seraing lijkt de emmer zijn overgelopen.

Tijdens de match werd er ‘Dury buiten’ gezongen en na afloop stonden de fans de coach en spelers op te wachten. Ook lijkt de maat vol te zijn voor het bestuur. Niet enkel Dury, maar ook Cordier lijkt de zondebok te zijn. Er wordt gewezen naar geflopte transfers en een onevenwichtige kern.

Update: Het is crisis bij Zulte Waregem. Coach Francky Dury en CEO Eddy Cordier worden in vraag gesteld. Het Nieuwsblad meldt dat de Raad van Bestuur eind deze week zal samenkomen om een analyse op te maken: “Hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert zal eind deze week, bij zijn terugkomst uit het buitenland, alle betrokken partijen samenroepen om te bekijken wat er dient te gebeuren om aan de sportieve malaise een antwoord te kunnen bieden”, klinkt het.

Update: De Krant van West-Vlaanderen spreekt over een mogelijk vertrek van Francky Dury bij Zulte Waregem. De succescoach is sowieso aan zijn laatste jaar bezig bij Essevee, maar bij de supporters klonk het nog nooit zo hard: ‘Dury buiten!’ Komt er volgend trainersontslag in de Jupiler Pro League aan?

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Dury ontslagen worden?

Ja
44%
Nee
56%
(604 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws