Breaking news

Rode Duivelssollicitatie in het buitenland: Mertens, Lokonga en Faes bewijzen zich

Cadena COPE: gesprekken tussen Barcelona en routinier stopgezet

Cadena COPE: gesprekken tussen Barcelona en routinier stopgezet

Gepubliceerd: maandag 4 oktober 2021 om 22:30ma 04-10-2021 om 22:30

FC Barcelona heeft de contractonderhandelingen met Sergi Roberto stopgezet. Het contract van de geroutineerde Spanjaard loopt na het huidige seizoen af en lijkt niet verlengd te gaan worden.

Dat meldt Cadena COPE. Het leek een kwestie van tijd totdat Roberto zijn handtekening zou zetten onder een nieuw contract tot de zomer van 2024, maar de gesprekken zijn op het laatste moment vastgelopen. Zelfs president Joan Laporta zou er al vanuit zijn gegaan dat Roberto een nieuw contract ging tekenen. 

Het is niet bekend of de gesprekken binnenkort weer opgepakt gaan worden. Roberto is de volgende in het lange rijtje van Barcelona wanneer het gaat om salarisverlagingen. In een eerder stadium leverden Gerard Piqué, Sergio Busquets en Jordi Alba al salaris in, maar het geval van Roberto zou een speciale zijn. Barcelona wil zijn contract met twee jaar verlengen en daarnaast het salaris van Roberto met dertig procent verlagen.

Een volgend gesprek tussen speler en clubleiding laat in ieder geval even op zich wachten. Roberto heeft zich gemeld bij het nationale elftal van Spanje, dat gaat spelen tegen Italië in de halve finale van de Nations League. Die wedstrijd wordt woensdag om 20.45 uur afgewerkt in Italië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws