Nog geen minuten voor Vranckx bij Wolfsburg, Duitsers geloven in ex-speler KVM

Nog geen minuten voor Vranckx bij Wolfsburg, Duitsers geloven in ex-speler KVM

Gepubliceerd: maandag 4 oktober 2021 om 22:30ma 04-10-2021 om 22:30

VfL Wolfsburg rekent dit seizoen op flink wat van onze landgenoten. Zo doet het een beroep op ander andere Koen Casteels, Sebastiaan Bornauw en Dodi Lukebakio. Ook Aster Vranckx staat op de loonlijst van Die Wölfe, maar komt er niet in actie. Hoe zit dat?

Vranckx werd als grote belofte in huis gehaald, maar de tiener debuteerde nog niet voor Wolfsburg. Na tien partijen staat zijn teller op nul speelminuten. Eén van de redenen daarvoor is een kuitblessure die hij opliep in de voorbereiding op het seizoen.

"Een probleem tussen Vranckx en Van Bommel zie ik dan ook niet", zegt Wolfsburg-volger Thomas Hiete van Kicker aan Sport/Voetbalmagazine. "Dat hij nog niet in actie kwam, is vooral te wijten aan de moordende concurrentie op zijn positie." Zo moet Vranckx het opnemen tegen onder andere Guilavogui, Max Arnold en Yannick Gerhardt.

Voor Vranckx dus nog steeds geen debuut bij Wolfsburg, al gelooft men in Duitsland wel in onze landgenoot. "Op training ziet het er allemaal goed uit, hij is erg sterk. In de volgende weken zal hij zeker zijn eerste minuten maken", aldus Hiete.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws