Van Gaal is duidelijk over gedrag van Lang: Moet hij bij mij niet tonen

Van Gaal is duidelijk over gedrag van Lang: "Moet hij bij mij niet tonen"

04-10-2021 17:46
27

Noa Lang kende een moeilijke partij tegen RSC Anderlecht en kwam amper in het stuk voor. De Nederlander liet zich vooral opmerken door akkefietjes met het publiek van paars-wit. Dat zag ook de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal, die er het moeilijk mee had.

Lang werd voor het eerst geselecteerd voor Oranje en moet zich tegen Letland en Gibraltar tonen aan zijn bondscoach. Een partij zoals tegen Anderlecht, waarbij Lang vooral aandacht had voor het Anderlecht-publiek, wil Van Gaal niet zien. "Dat moet hij bij mij niet tonen", is Van Gaal duidelijk op zijn persconferentie.

Toch vreest de Nederlandse bondscoach niet voor soortgelijk gedrag van Lang bij Oranje? "Of ik daarover met hem in gesprek zal gaan? Nou, ik denk niet dat ik naar hem hoef te komen, zo werkt het niet. Ik denk dat hij wel bij mij zal komen", grijnst Van Gaal.

Club Brugge-trainer Philippe Clement was alvast niet opgezet met het gedrag van Lang tegen Anderlecht. Na de partij gaf hij al aan in gesprek te zullen gaan met het goudhaantje van Club Brugge.