UPDATE: 'Anderlecht rekent niet meer op de komst van Still'

UPDATE: 'Anderlecht rekent niet meer op de komst van Still'

Gepubliceerd: maandag 4 oktober 2021 om 16:14ma 04-10-2021 om 16:14

Laatste update: woensdag 6 oktober 2021 om 11:40wo 06-10-2021 om 11:40

Standard heeft tabula rasa gehouden in de technische staff. Mbaye Leye en enkele van zijn assistenten werden bedankt voor bewezen diensten en moeten vertrekken. Als vervanger denkt men bij de Rouches aan... Will Still.

Volgens het Waalse Le Soir heeft Standard niet lang moeten zoeken naar een opvolger voor Leye. De Rouches hopen die met Will Still gevonden te hebben. In het verleden nog interim-trainer bij Beerschot en nu actief als assistent bij Reims, maar Still mag nu hopen op een kans als hoofdtrainer bij Standard.

Opvallend, want Still leek enkele weken geleden nog op weg naar RSC Anderlecht. Na het vertrek van Craig Bellamy zochten de Brusselaars naar een nieuwe assistent en kwam Still in het vizier. Een akkoord leek ook in de maak, maar tot een definitieve overgang kwam het niet. Nu lijkt hij toch terug te keren naar België, maar dan als trainer van Standard.

Update: Volgens Het Belang van Limburg rekent men bij RSC Anderlecht niet meer op de komst van Still. Paars-wit sprak met de assistent-trainer, maar tot een akkoord kwam het niet. Still is nog altijd een optie om T1 van Standard te worden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws