Bolat raapt niets bij ex-club Antwerp: Geluk stond aan kant van de tegenstander

Bolat raapt niets bij ex-club Antwerp: "Geluk stond aan kant van de tegenstander"

04-10-2021 14:16
1

Sinan Bolat had op een leukere terugkeer naar de Bosuil gerekend. De doelman kreeg eigenlijk niet al te veel werk op te knappen in Royal Antwerp FC - KAA Gent, maar moest finaal wel het hoofd buigen voor de onvermijdelijke Michael Frey: 1-0. Het verhaal van het hele seizoen al, klinkt het bij hem.

Bolat zag Gent zelfs met tien man het laken naar zich toe trekken in het veldspel. Toch stond er aan het einde alweer een vijfde competitienederlaag op het scorebord. "We speelden dominant voetbal en creëerden veel kansen. Net zoals in de afgelopen wedstrijden lukte het ons om redelijk wat kansen bij elkaar te voetballen, maar ze benutten blijft een moeilijkheid", legt Bolat de vinger op de wonde op de clubwebsite.

In zowel de eerste als de tweede helft kreeg Gent inderdaad mogelijkheden om de openingstreffer te maken. Antwerp kon daar weinig tegenover zetten, tot een fraaie vrije trap van Birger Verstraete Gouden Stier Frey in stelling bracht. "Het geluk stond, net zoals onze voorgaande matchen, aan de kant van de tegenstander", vat Bolat het gevoel samen. "We verdienden ook telkens meer." Efficiënter worden is de sleutel, besluit hij nog.