Raman: Als we het anders uitspelen, winnen we met 3-1 of 4-1

Raman: "Als we het anders uitspelen, winnen we met 3-1 of 4-1"

04-10-2021 09:25
55

Met z'n doelpunt in minuut 75 zorgde Benito Raman zondag voor de gelijkmaker tegen Club Brugge. Het bleef bij die 1-1, maar volgens Raman had Anderlecht die wedstrijd altijd moeten winnen.

Na de topper tussen Anderlecht en Club Brugge stond Benito Raman de pers te woord. Hij liet optekenen dat hij ontgoocheld is na het gelijkspel. "Als je de wedstrijd ziet, moeten wij altijd winnen", aldus Raman.

Verder zag Raman het tegendoelpunt niet als een individuele fout van Hendrik Van Crombrugge. "Het is een collectieve fout. Als we het anders uitspelen, krijgen we die goal niet tegen." Raman lauwerde zijn doelman en zei dat Van Crombrugge totaal geen schuld treft bij het gelijkspel. "Als we het vooraan beter uitspeelden, winnen we met 3-1 of 4-1", aldus Raman.

Raman concludeerde dat er geen reden tot paniek is. "Het seizoen is nog lang. De ene week kan je eerste staan en de volgende bij wijze van spreken tiende." Raman en Anderlecht spelen binnen twee weken op het veld van Sint-Truiden. Momenteel staat Anderlecht op plaats zeven. Club Brugge staat vierde na tien speeldagen.