Van den Brom na nederlaag: Ik schaam me ten opzichte van onze fans

Van den Brom na nederlaag: "Ik schaam me ten opzichte van onze fans"

04-10-2021 08:20
14

Na het gelijkspel tussen RSC Anderlecht en Club Brugge kon KRC Genk, mits een overwinning tegen Eupen, mee aan kop komen in de Jupiler Pro League. Genk won echter niet tegen Eupen dat een halfuur met tien stond. Genk-coach John van den Brom blikte teleurgesteld terug.

Zondag kwam Genk twee keer op voorsprong op het veld van Eupen. De thuisploeg kon ook twee keer gelijkmaken en wist via Jonathan Heris zelfs nog de winnen treffer te maken in de blessure tijd. Van den Brom zag dat dit niet de eerste keer was dat zijn ploeg een voorsprong niet kon vasthouden. "Thuis tegen Union hebben we dit ook al meegemaakt. Ik hoopte dat we daar de les geleerd hadden, maar dit komt er nog eens keihard bij,” aldus de leermeester van Genk.

Van den Brom liet optekenen dat hij zich schaamt voor de nederlaag en dat het onaanvaardbaar is dat zijn ploeg die wedstrijd nog verloor. “Ik schaam me voor dit resultaat. Ook voor onze supporters die op zondagavond de moeite nemen om hier tot 23u in het stadion."

KRC Genk staat na tien speeldagen met zeventien punten op de vijfde plaats. Eupen staat helemaal bovenaan en telt net als Antwerp twintig punten, maar de Panda's hebben een beter doelpuntensaldo. Na de interlandbreak trekt Genk naar Charleroi om dan enkele dagen later naar Londen af te reizen voor de Europa League-wedstrijd tegen West Ham United.