Spektakel in Eerste Klasse B, Waasland-Beveren van 0-3 naar 4-3

03-10-2021 18:00
5

Waasland-Beveren heeft voor spektakel gezorgd in 1B. Het kwam onverwacht 0-3 achter tegen Virton, maar won nog met 4-3.

Virton begon als underdog aan de partij, maar daar was niets van te zien. Na amper twintig minuten stonden de bezoekers al 0-3 voor. Allach scoorde twee keer, ook Guillaume pikte zijn doelpuntje mee. Waasland-Beveren sloeg wel snel terug. Maderner kon milderen tot 1-3, en dat was ook de ruststand.

In de tweede helft gaf Waasland-Beveren zich nog niet gewonnen, maar met nog tien minuten te spelen stond het nog altijd 1-3. De tank van Virton liep echter stilaan leeg. Eerst was het verdediger Schoonbaert die 2-3 kon maken. In de absolute slotfase zorgden Efford en Montes nog voor de ommekeer naar een onverhoopte 4-3.

Waasland-Beveren staat voorlopig tweede op vijf punten van leider Westerlo. Virton kent zoals verwacht een moeilijk seizoen en start met 6 op 21.