Supersub Dzeko redt Inter met razendsnelle goal en verkrijgen van penalty

Supersub Dzeko redt Inter met razendsnelle goal en verkrijgen van penalty

02-10-2021 22:50

Internazionale heeft dankzij een knappe comeback drie punten overgehouden aan het bezoek bij Sassuolo in de Serie A. Edin Dzeko en Lautaro Martínez sleepten een zege uit het vuur voor de regerend Italiaans kampioen: 1-2.

Inter kreeg na twintig minuten een tegenvaller te verwerken. Jeremie Boga ging over de knie bij Milian Skriniar en de scheidsrechter legde de bal op de stip. Italiaans international Domenico Berardi verzilverde het buitenkansje. Trainer Simone Inzaghi wist het duel echter te kantelen. Hij wisselde na 57 minuten vier spelers. Onder meer Dzeko kwam in het veld.

De Bosnische routinier bleek goud waard. Hij kopte zo'n twintig tellen na zijn invalbeurt meteen raak. Het was alweer zijn zesde treffer van het seizoen in zeven wedstrijden. Het werd zelfs nog mooier voor hem en Inter. Een kwartier voor tijd werd Dzeko gevloerd door doelman Andrea Consigli. Lautaro Martínez wist vervolgens vanaf elf meter drie punten veilig te stellen. I Nerazzurri komen daardoor op zeventien punten, één minder dan koploper Napoli, dat nog in actie komt.