Genieten in Monaco: Porsche staat in garage, Raiola had nog wat auto's staan

Genieten in Monaco: "Porsche staat in garage, Raiola had nog wat auto's staan"

02-10-2021 22:20
Ligue 1 2 Reacties

Myron Boadu maakte afgelopen transferperiode de overstap van AZ naar AS Monaco. De Nederlandse aanvaller kijkt zijn ogen uit in het prinsendom: hij heeft in ieder geval een appartement gevonden met uitzicht op de Middellandse Zee. 

Boadu komt voor zijn interview met De Telegraaf aan in een 'elektrische boodschappenauto van een Duits merk'. "Mijn Porsche staat bij de garage en Mino (Raiola, red.) had nog een paar auto's staan. Ik zei: doe mij er maar eentje die mij van plek A naar plek B rijdt", zo vertelt hij met een lach. "Het is hier oppassen met te hard rijden hè. Voordat ik het wist, had ik al een bekeuring te pakken. Echt: als je ergens te hard rijdt, staat de politie twee minuten later al naast je. Ik hou me nu keurig aan de snelheid, je mag bijna nergens harder dan 50 kilometer per uur."

Boadu was na een lange periode in het shirt van AZ toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden bij het Monaco van trainer Niko Kovac. "Ik dacht: blijf ik nog een jaar om 20 goals te maken of ga ik mezelf uitdagen? Stap ik uit mijn comfortzone en ga ik naar Monaco om daar een grote speler proberen te worden? Ik denk dat ik deze stap nodig heb en koos voor het laatste."

De aanvaller heeft inmiddels een mooi appartement aan de Middellandse Zee gevonden. Gehuurd, zo laat hij voor de duidelijkheid wel even weten. "Als ik het appartement wil kopen, moet ik vijftig goals per jaar maken. In de Champions League", zo stelt hij, terwijl hij uitkijkt op de Yacht Club van Monaco. "Mino heeft geregeld dat ik daar ook lid van word. Het zal wel. Ik bedoel: ik heb niet eens een jacht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie