UPDATE: Defour verschijnt weer op het oefenveld van Antwerp

UPDATE: Defour verschijnt weer op het oefenveld van Antwerp

06-11-2019 18:00 Laatste update: 08-11-2019 13:12
1

Bij Antwerp zal Robbe Quirijnen een tijdje niet meetrainen. De jonge middenvelder scheurde in de beloftenwedstrijd tegen Moeskroen namelijk de ligamenten van zijn enkel, vertelt Gazet Van Antwerpen.

Quirijnen kreeg aan het begin van dit seizoen speelminuten van Laszlo Bölöni, maar haalde de laatste weken de selectie niet meer. Nu krijgt hij opnieuw tegenslag. Door de enkelblessure zal hij naar verluidt tussen drie en zes weken buiten strijd zijn bij Antwerp.

Voor Amara Baby is er beter nieuws. Hij is hersteld van zijn enkelblessure en kan dus zondag aantreden tegen Club Brugge. Dieumerci Mbokani trainde maandag niet mee met last aan de kuit, maar raakt ook speelklaar.

Voor Steven Defour, Daniel Opera en Junior Pius komt de wedstrijd tegen Club Brugge sowieso nog te vroeg. Defour ondergaat later deze week een nieuwe echo.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Steven Defour weer op het oefenveld van Antwerp is verschenen. De middenvelder onderging gisteren een controle aan de hamstrings en trainde met Mbokani en Seck op afwerking. Vervolgens volgde een individuele conditietraining. De blessure van Defour herstelt aldus goed.