UPDATE: ‘KV Oostende ziet verdediger naar Ligue 2 trekken’

UPDATE: ‘KV Oostende ziet verdediger naar Ligue 2 trekken’

30-03-2020 07:46 Laatste update: 05-06-2020 18:29
11

Het Laatste Nieuws meldt dat er een exodus op komst is bij KV Oostende. Maar liefst zestien spelers gaan de kustclub verlaten. Voorzitter Frank Dierckens geeft momenteel prioriteit aan de overnamedeal.

Zes spelers hebben een optie om één seizoen extra te blijven. Er wordt echter geen enkele optie gelicht. Zo vertrekken Dutoit, Milovic, Neto, Vargas en Akpala straks gratis. Ook Özkan zal gratis de deur uitlopen, maar hij zat al heel het seizoen in de B-kern. Bij het lichten van een optie wordt het salaris met 20 procent verhoogd.

Als Pacific Media Group de hoofdaandeelhouder wordt zal de kern ook flink vernieuwd worden. Lombaerts, Ndenbe, Sané en Jonckheere zijn einde contract en die laatste lijkt op weg naar KV Kortrijk. Verder zullen ook Sanneh (Anderlecht), Palaversa (Man City), Verstraete (Antwerp), Sagna (Club), Niane (Charleroi) en Sylla (Zulte Waregem) KV Oostende gaan verlaten.

Update: Logan Ndenbe vertrekt naar Franse tweedeklasser Guingamp, dat meldt Het Laatste Nieuws. De 20-jarige linksback was einde contract bij de kustclub en speelde afgelopen seizoen in totaal negen wedstrijden. In 2017 haalde KVO Ndenbe binnen van Moeskroen.