Witsel heeft het na Chinese transfer helemaal verkorven bij De Vlieger

Witsel heeft het na Chinese transfer helemaal verkorven bij De Vlieger

02-01-2017 16:12

De nakende transfer van Axel Witsel naar China verhit de gemoederen bij de Belgische voetbalsupporter, zoveel is zeker. Ook analist Geert De Vlieger vindt de keuze van de Rode Duivel onbegrijpelijk. Op Twitter deelde hij een stevige sneer uit richting Witsel.

'De KBVB gaat met serieuze premies mogen komen voor het WK in Rusland als (nog meer) geld het haalt van sportieve ambities #Witsel', luidt zijn statement. Als het van de ex-doelman afhangt, moet Roberto Martinez de controleur de komende tijd dus niet meer oproepen. De Vlieger uitte eerder al kritiek op Witsel, al had dat toen voornamelijk te maken met diens speelstijl.

Wat de publieke opinie ook mag zijn, niets lijkt een transfer van Witsel richting Verre Oosten nog in de weg te staan. Nochtans trok Juventus sinds afgelopen zomer zeer nadrukkelijk aan de mouw van de ex-Rouche. Alles wees erop dat de middenvelder nu of komende zomer de overstap naar Turijn zou maken. Uiteindelijk wordt het dus het grote geld in de Chinese Super League.