Belgische topclub heeft Nederlandse flankspeler nadrukkelijk in het vizier

Belgische topclub heeft Nederlandse flankspeler nadrukkelijk in het vizier

29-12-2016 14:00

De Belgische topclubs zijn actief op de transfermarkt en één van de ploegen heeft het vizier onder andere gericht op de Nederlandse markt. FC Groningen-speler Bryan Linssen wordt namelijk nadrukkelijk gevolgd, zo bevestigt de directie van de Eredivisionist.

Algemeen directeur Hans Nijland laat tegen het Nederlandse RTV Noord weten dat er momenteel nog niet onderhandeld wordt over Linssen. "De Belgische club heeft zich voor de kerstdagen bij ons gemeld. Sindsdien hebben wij niets meer gehoord", aldus de directeur, die Linssen niet bovenaan zijn vertreklijstje had staan, ondanks dat de aanvaller nauwelijks aan spelen toekomt.

"Wij hebben een grote selectie met veel aanvallers. Bryan is daar één van. Hij is niet de eerste op het lijstje die mag vertrekken, maar we willen wel graag naar een kleinere selectie toe", aldus Nijland. Linssen reageert zelf ook: "Een Belgische topclub heeft interesse, maar dat speelt al een paar weken. Voorlopig ga ik er gewoon vanuit dat ik begin januari in Groningen op het veld sta'', aldus de flankspeler.

Het is niet bekend welke topploeg uit de Pro League naar de Linssen heeft geïnformeerd. De 26-jarige flankaanvaller kwam dit seizoen veertien keer in actie voor de Nederlandse eersteklasser en wist daarin slechts één keer het net te vinden.