Middenmoter ziet nog kansen: Wij kunnen verrassing zijn in Play-Off 1

Middenmoter ziet nog kansen: "Wij kunnen verrassing zijn in Play-Off 1"

11-12-2016 08:30

Yannick Ferrera mocht zaterdagavond nog eens vieren, want KV Mechelen ging met 1-4 winnen bij een zielloos Moeskroen. Als alles meezit kan Mechelen misschien wel gaan voor Play-Off 1, al zou dat voor Ferrera vooral een extraatje zijn.

KV Mechelen is een ambitieuze club, maar het heeft nog nooit in Play-Off 1 gespeeld. Nu staat het plots op drie punten van dat selecte kliekje, maar Ferrera houdt zijn voeten op de grond na de ruime zege. "Wij dromen natuurlijk van de top zes, maar het is geen obsessie. Wie weet kunnen wij de verrassing zijn, en anders is het voor een andere keer", zo laat Ferrera weten aan Sporza.

Ondanks de mooie uitslag was Ferrera ook niet helemaal tevreden over het spelniveau. Vooral in de eerste helft was er veel marge voor verbetering. "Ik vond ons een beetje slap in de eerste helft. Er was te weinig tempo, het vuur ontbrak. Dat was er wel in tweede helft, met meer balbezit en meer kansen. Ik ben heel blij met deze overwinning, want een zege buitenshuis, dat was al heel lang geleden."