Vossen heeft hekel aan Belgische kranten: Daar word ik steeds nijdiger van

Vossen heeft hekel aan Belgische kranten: "Daar word ik steeds nijdiger van"

11-12-2016 07:45
2

Jelle Vossen verkeert de laatste weken in topvorm, de spits uit Bilzen scoort met de ogen dicht. De kranten noemen hem stilaan onmisbaar, dat terwijl ze hem een paar maanden geleden naar de uitgang schreven. Vossen is dat niet vergeten.

Vossen was bereid tot een interview met Het Nieuwsblad, maar er moet hem wel eerst iets van het hart. "Twee maanden geleden kon ik niet scoren en nu ben ik plots onmisbaar? Daar word ik hoe langer hoe nijdiger van, dat er te veel spektakel gezocht wordt", aldus Vossen.

Vossen weet dan ook dat een paar slechte wedstrijden alles weer kunnen veranderen. "Het is allemaal mooi voor mij op dit moment, maar als ik drie of vier wedstrijden niet scoor, dan praat iedereen weer negatief over mij. Oordeel eens over een volledig seizoen.  Pfff, laat mij gewoon mijn ding maar doen."

Ook vorig jaar veranderden de meningen over Vossen constant. "Nu hoor ik dat ik het beter doe dan vorig jaar omdat ik toen máár bankzitter was, maar ik was wel een belangrijke troef voor de trainer. Kijk maar naar de verhouding tussen mijn speelminuten en mijn doelpunten vorig seizoen. Dat is voor mij de enige statistiek die telt. En die zit dit jaar op dezelfde lijn."